Disseny logo: Carles Patris

21 de juny 2012

Crònica sopar-concert menjador Emmaús

Un gran èxit de convocatòria. Un plaer comprovar com tanta gent s'apunta a la solidaritat, quasi 800 persones, no està gens malament.
I nosaltres en la nostra estrena cantant amb micròfon. L'equip de tècnics de so,  meravellós! Va aconseguir que les nostres veus s’escoltessin prou bé.
Vam gaudir molt de poder cantar, que per això ho fem, però també de la bona companyia, i com que els medis ja han parlat d’en Joan Manel Serrat, en Joan Pera i els The Pinker Tones, un gust conèixer-los en directe,  no podem deixar d’anomenar a les Diva Dams, noies! va ser un plaer compartir escenari amb vosaltres, i com que ens encanta el tipus de música que feu, la vam gaudir molt.

Només dir una coseta que se'ns ha quedat a dins: la sensació que tenim, és  que vam anar tant ràpid  pujar, cantar i baixar, que no vam poder ni presentar-nos, ni saludar correctament a l’auditori, així que aprofitem per a fer-ho ara i agrair  a l’organització del sopar i en especial a en Fabricio Caivano, que un dia ens va escoltar cantar i ens va convidar a compartir la nostra música en aquesta ocasió. Agrair a totes les persones que col·laboren, d’una o altra forma, per a que la vida d’altres menys afortunats sigui una mica millor.


I mentre pugem els nostres videos us deixem amb una mostra de les comapanyes Diva Dams, que valen molt la pena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Silva de Sirenas. Enríquez de Valderrábano

Silva de Sirenas.      Enríquez de Valderrábano
“Divina cosa es luego la musica y muy provechosa y necesaria para el honbre, y digna que todos los buenos y sabios la deprendan y traten con el entendimiento. Esta pues haze a los hombres apuestos/concertados,mansos/tratables /limpios/ humanos/humildes/osados/animosos, de buena condicion y conuersation/ y finalmente engendra otras muchas y grandes virtudes en sus amadores/ de do nacen las buenas y loables costunbres.”