Disseny logo: Carles Patris

01 de juny 2012

I aniversari Menjador social Emmaús. 15 de juny de 2012

Notícia a EL Periódico

PROPER CONCERT


Ara fa un anys les parròquies de l’eixample de Sant Eugeni I Papa i del Pilar endegaren el projecte del menjador social Emmaús per tal de millorar la qualitat de vida de la gent gran amb escàs suport familiar i manca de recursos. Actualment el menjador atén a 80 persones (hi ha una llista d’espera de més de 20) on col·laboren 120 voluntaris de les parròquies. Les despeses que origina son sufragades per empreses i socis col·laboradors.
En motiu del primer aniversari, i per impulsar més vivament el projecte, el proper 15 de juny a les 8 del vespre tindrà lloc una eucarística d’acció de gràcies, presidida pel Cardenal Lluís Martínez Sistach a la parròquia de Sant Eugeni I Papa (Compte Borrell, 307) i tot seguit, a quarts de 10, un sopar solidari al Palau de Congressos de Catalunya amb un seguit d’actuacions i rifa solidària, amb Joan Manel Serrat, Joan Pera i Tres Quarts de Tres.
El import del ticket, a favor del menjador, és de 45€. Més informació i venda d’entrades a la secretaria
de la Parròquia de Sant Eugeni Papa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Silva de Sirenas. Enríquez de Valderrábano

Silva de Sirenas.      Enríquez de Valderrábano
“Divina cosa es luego la musica y muy provechosa y necesaria para el honbre, y digna que todos los buenos y sabios la deprendan y traten con el entendimiento. Esta pues haze a los hombres apuestos/concertados,mansos/tratables /limpios/ humanos/humildes/osados/animosos, de buena condicion y conuersation/ y finalmente engendra otras muchas y grandes virtudes en sus amadores/ de do nacen las buenas y loables costunbres.”